Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Digitaliseer uw wholesale inkoopproces.

Wij geloven dat het inkopen van mode, van ontdekking tot levering, zo slim en eenvoudig mogelijk moet zijn.

fashion wholesale buying

Online inkopen: wat zijn de voordelen?

Inkopen worden traditioneel gezien doorgaans in het seizoen gedaan tijdens beurzen en in fysieke showrooms. Modemerken en -retailers ontmoeten elkaar doorgaans in drukke gangen of volle showrooms, met beperkte tijd om orders te plaatsen. Orders worden op papieren linesheets geschreven, terwijl opvolging telefonisch gebeurd. Inkopen gebeurd volledig zonder het totale beeld van de collectie te krijgen.

Omdat de wholesale sector de time-to-market wil verbeteren, hebben retailers een slimme, eenvoudige en tijdbesparende manier van inkopen nodig. fashionTrade is ontwikkeld om mode in te kopen in slechts een paar klikken, vanaf je mobiel of desktop, waar en wanneer je maar wilt.

Fashion wholesale buying

Koop het juiste product op het juiste moment

Er is momenteel een timing-mismatch tussen de doorlooptijden van inkoop en de vraag naar nieuwe producten door consumenten. Trends zijn in toenemende mate van korte duur en er wordt budget achter gehouden, om tussentijdse collecties in te kopen. Naast het dagelijks runnen van uw winkel(s), is het een uitdaging showrooms te bezoeken telkens wanneer er een nieuwe collectie beschikbaar is.

Door wholesale in mode digitaal in te kopen, heb je flexibiliteit en snelheid nodig hebt om concurrerend te blijven in de snel veranderende modebranche. Met fashionTrade kun je kopen waar en wanneer je maar wilt. Wilt u een bestverkochte winkelstijl opnieuw bestellen? Scan simpelweg de streepjescode in onze mobiele app om te beginnen met de nabestelling. Zijn uw klanten op zoek naar op 90’s geïnspireerde t-shirts? Blader door de nieuwste collecties gefilterd op “beschikbaar voor onmiddellijke bezorging”. Digitaal inkopen zorgt ervoor dat u altijd het beste assortiment voor uw klanten heeft.

Meer efficiëntie.

We begrijpen dat een winkel runnen niet gemakkelijk is. U moet zich concentreren op het vinden van het perfecte assortiment, het continu verbeteren van de klantervaring en het op de hoogte blijven van de nieuwste trends. U heeft geen tijd om u aan te melden bij meerdere B2B-tools, alle showrooms van uw partners te bezoeken en een vertegenwoordiger aan de telefoon te krijgen om een ​​kleine fout op een regelvel te corrigeren. Bij fashionTrade weten we dat digitaal kopen het leven gemakkelijker wordt. Hiermee kunt u:

  • Koop bij meerdere merken in één keer met één login.
  • Koop producten met uw smartphone met onze ”scan en select’-functionaliteit in de App.
  • Collecties ontdekken en producten vergelijken.
  • Gemakkelijk uw bestellingen openen, delen of wijzigen.
  • Voorkom fouten die vaak voorkomen bij het plaatsen van bestellingen op papier.
  • Verlaag uw reisbudget.
Buying fashion wholesale

Slimmere beslissingen

Als retailer wilt u de juiste producten aan uw klanten aanbieden. Wilt u beter voorbereid en geïnformeerd zijn bij het selecteren van het perfecte assortiment? fashionTrade is van mening dat showroom- en handelsbezoeken vooraf goed voorbereid moeten zijn om het meest effectief te zijn. Gebruik fashionTrade om producten te ontdekken en te vergelijken voor uw afspraken. Uw partners kunnen u ook voorstellen sturen met onze mobiele app, zodat u meer tijd heeft om het assortiment te beoordelen of bewerken voordat u bestelt.

fashionTrade geeft uw bestelgeschiedenis weer, zodat u gemakkelijk kunt terugverwijzen wanneer u een nieuwe bestelling plaatst en beslissingen neemt over toekomstige assortimenten. Alle belangrijke informatie wordt veilig opgeslagen in uw account, waar u met een paar klikken toegang toe heeft.

Klaar om te beginnen ?

Creëer uw fashionTrade
account!

Hulp nodig of
heeft u een vraag?

Ontvang onze nieuwsbrief.